Over mij

Even voorstellen. Mijn naam is Esther Feenstra, 26 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Ik ben werkzaam als ontwerper, conceptontwikkelaar en projectleider. Als ontwerper ben ik graag bezig met de mens. Niet zozeer de biologische kant hiervan, maar juist meer het psychische. Ik houd ervan om interactie en een wisselwerking te hebben. 

Het ontwerp of project dat zorgt voor interactie of juist alleen iets uitlokt inplaats van dat het zelf iets doet. Hoe maak je iets binnen het onbewustzijn tastbaar? Hoe kan je een eenheid binnen een groep vormen? Is er sprake van een community nadat je gebruik hebt gemaakt van het ontwerp? Zit iedereen binnen mijn team op zijn plek? Dit zijn een aantal vragen die mij bezig houden tijdens de processen waarbij ik betrokken ben. 

Mocht u nieuwsgierig zijn naar mijn projecten of wilt u iets van mij weten. Kijk dan even rond op mijn portfolio of neem contact op via het contactformulier.

Esther Feenstra

Spatial Designer

Ik geloof dat familiebanden de meest krachtige connecties kunnen zijn tussen mensen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het versterken van de banden tussen familieleden en vrienden door ze te stimuleren om te praten. Want praten helpt! 

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by Esther Feenstra